Hooibeekhoeve en LCV organiseren grootse studiedag

Melkvee

10:00 - 16u30

|

28/06/2022

Kom naar de studiedag van Hooibeekhoeve en LCV op dinsdag 28 juni 2022. Een boeiend programma staat voor je klaar. Ze starten met een verwelkoming en een plenaire sessie. Daarna kan je 4 workshops kiezen uit diverse thema’s en projecten, volledig naar jouw interesse! Het Life ACLIMA project komt uitgebreid aan bod met verschillende workshops rond de thema’s water en klimaat! Vragen als ‘Welke hittemaatregelen nemen in de stal?’ ‘Klimaatrobuutste teeltmaatregelen, iets voor jou?’ ‘Wat met de waterkwaliteit- en kwantiteit op het melkveebedrijf?’ ‘Welk water en hoeveel drinken jouw koeien?’ ‘Hoe werken stuwtjes en peilgestuurde drainage?’ en ‘Kan je met klimaatrobuuste maaimengels het bodemvocht beter benutten?’, ‘Hoe kan je zelf stalventilatie beoordelen?’…  worden beantwoord.

Na de verwelkoming en het plenaire gedeelte kan je vóór de lunch kiezen uit 7 sessies. Na de lunch kan je nog 3 sessies kiezen die aansluiten bij jouw interesses en dat uit een waaier van 18 mogelijkheden. Bij feesten hoort eten en drinken! Zo ook op 28 juni. Hooibeekhoeve en LCV trakteren. Schrijf snel in, want elke sessie kan maximaal door 30 mensen gevolgd worden. Je kan ook voor een deel van het programma inschrijven.

Deelnemen is gratis. Inschrijven is wel verplicht, omdat we onze gasten optimaal willen ontvangen op deze unieke studiedag.  Op dinsdagmiddag 21 juni sluiten we de inschrijvingen af.

Gerelateerde acties